Vakantie met gezin, Evelyn, 2019, Nederland

Wat is je eerste reactie als je aan je vakantie denkt?

Onze vakantie naar Suriname met het gezin was een geweldig avontuur. Een mooie mix van cultuur, natuur, eenvoud en luxe. We hebben echt genoten van de variatie in reis. We hebben veel dieren gezien en we zijn op fantastische plekken geweest.

Kun je ons iets vertellen over de accommodaties op deze reis?

Eco Resort Inn hotel was een goede hub om naar terug te keren. Goede locatie in de stad en heerlijk ontbijt. Stone Island, Semoisi en Carolina erg basic. Was prima voor een paar nachten en geschikt voor de reis goed. Het appartement in Nickerie was zeer luxueus en perfect voor onze familie. En natuurlijk was Dan Paati resort ook geweldig.

Kun je ons iets vertellen over de excursies die je hebt gemaakt?

Stadstour was erg goed, was een leuke tour met goede uitleg. Dolfijnen kijken en Frederiksdorp was ook heel mooi en heel mooi om te zien. De volgende keer willen we een nacht in Frederiksdorp blijven. Brownsberg, alleen de rit daar was al een hele ervaring. Zeer ervaren chauffeurs en gids Herbert deed het ook fantastisch! Ook erg goed met de kinderen, ze zwaaiden in lianen en Herbert liet alles zien. En de waterval die adembenemend was, de gids was heel voorzichtig met de kinderen. Stone Island was een super mooie locatie, prachtig om op Lake Brokopondo te varen en met een bootman en gids naar een waterval te klimmen. Semoisi was een heel bijzondere ervaring. Heel bijzonder om zo dicht bij de dorpelingen te kunnen blijven en hun cultuur te kunnen ervaren. Hoewel het soms een beetje schokkend voor ons is, heeft het ons echt laten zien hoe mensen in het binnenland al jaren leven en hoe gelukkig ze zijn. Danpaati kort verblijf, maar een waar paradijs! We zijn eerst naar Nickerie geweest en de volgende dag naar Bigi Pan, was een goede mix. Bigi-pan was fantastisch. Wederom een ​​heel speciale plek. Uniek! En we hebben prachtige vogels, slangen en kaaimannen gezien. De bootmannen en gidsen waren erg enthousiast en opnieuw behulpzaam met de kinderen.

Wat vind je van de organisatie van de reis?

De hele organisatie, zowel Tania op afstand als lokaal met voornamelijk Raymond die de meeste tijd bij ons is geweest, was echt fantastisch! Tania is erg betrokken en Raymond was een supergids. Alle gidsen waren ook erg goed met onze kinderen. Het was erg relaxed omdat ze voor alles zorgden en flexibel waren. Ze gaven ons echt een vakantiegevoel!

Wat denk je dat ze tijdens deze reis niet mogen missen?

Onze vakantie naar Suriname met het gezin was 1 groot avontuur! Een mooie mix van cultuur, natuur, eenvoud en luxe. We hebben echt genoten van de gevarieerde reis. We hebben veel dieren gezien en we zijn op fantastische plekken geweest. De reis was onder professionele begeleiding van ervaren gidsen, chauffeurs, bootmannen en natuurlijk Tania. We zijn naar Paramaribo, Frederiksdorp, Brownsberg, Stone Island, Semoisi, Dan Paati en Bigi Pan geweest en we zouden deze combinatie aan iedereen aanbevelen!

  • Share :
Portfolio Gallery
Portfolio Gallery