Vakantie met gezin, Martijn, 2018, Nederland

Hoe omschrijft u uw vakantie in een paar woorden of in één zin?

Het was een fantastische ervaring van het leven dan een standaard vakantie!

Kunt u ons iets vertellen over de accommodaties tijdens deze reis?

Al onze accommodaties waren heel goed, van het eenvoudigste tot het hotel, we kwamen altijd naar. Wat we niet hadden willen missen, was het verblijf op Bigi Pan, als locatie betreft, het was een verrijking van de reis.

Kunt u ons iets vertellen over de excursies deelgenomen aan?

Anaula – prachtige eiland in het midden van de jungle met apen (altijd leuk). We gewandeld in de jungle met een gids, we zwommen in de stroomversnellingen (sula), gingen we naar het dorp van de Marrons. Allemaal erg leuke ervaringen, opgezet als een toeristisch concept. Dit gebied met een bezoek aan de Marrons is een must.

Bigi Pan – prachtige omgeving, mangrove gebied met veel vogels (rode ibissen, verschillende soorten reigers. Ik maakte mooie boottochten, varen met de kano en ik had een behandeling met modder in het midden van het uitgestrekte water. Geslapen in een hangmat, zeker een aanrader om dit te doen met het doorbrengen van de nacht op Bigi Pan. De reis van Nickerie naar Blanche Marie, met een bezoek aan de Indiase dorpen en een oude depot. De laatste was een spontane toevoeging aan het programma, maar dit was echt een mooie ervaring. Blanche Marie – het was het regenseizoen, dus de waterval was gevuld met water volledig. Kon je peddel aan de rand. Bovendien, we visten hier en kaaimannen gespot. Zo ver als het programma is betrokken het was een rustig deel van de reis.

Nieuw Amsterdam – open-air museum, museum, niet speciaal. Frederiksdorp – tour op de plantage en een fietstocht in de omgeving. Beide zijn erg mooi, namelijk vanwege de vriendelijke gids. ‘S avonds reis naar de schildpad was een leuke ervaring, ondanks het feit dat we niet zien van grote schildpadden (we zagen de kleintjes). Wij zeker aanraden deze plek om anderen te bezoeken (ondanks het feit dat er veel muggen in dit gebied).

Wat denk je van de organisatie van de reis?

Alles was zeer goed geregeld. We werden onderhouden volledig tijdens de reis en dus konden we genieten van alles wat we zagen. De gidsen en de chauffeurs waren vriendelijk, behulpzaam en informatief, ook met de kinderen.

Wat is, volgens u, moeten ze niet mag missen op deze reis?

Suriname is een prachtig land met vele verschillende aspecten. Alle reizen die we maakten waren een mooie ervaring. In onze opinie, een bezoek aan Bigi Pan en de plantages is een must…

  • Share :
Portfolio Gallery
Portfolio Gallery
Portfolio Gallery
Portfolio Gallery