Alleen reiziger, Alie, 2017, Nederland

Een mooie ontspannen en onbezorgde vakantie erg goed. Ik ben zeer tevreden met het programma van mijn Suriname reis en de mix van cultuur, natuur en actie.

De accommodaties in Suriname

De accommodaties waren goed, schoon, netjes en veilig is en het personeel vriendelijk en behulpzaam. Omdat ik alleen reizen, ik betaal meer voor een eenpersoonskamer en op deze reis, de kamers waren zeker de moeite waard. Ik heb ook ervaren dat als je in je eentje reist, krijg je een kleiner, minder mooie kamer, maar op deze reis, het was zeker niet het geval. In mijn mening, Danpaati is de beste. Prachtige en mooie plek met een veranda met uitzicht op de rivier. Het personeel was super vriendelijk en soms boden ze ons een extra activiteit zonder te vragen voor vergoeding. Fantastisch! Naast dat, ik was ook zeer tevreden met het appartement in Paramaribo waar ik verbleef de nacht vele malen. Een rustige plek, een grote kamer met een kleine keuken, zwembad, geen tuin (maar ik deed het niet missen) en sluit door Joosje Roti shop waar je kunt eten lekker en goedkoop.

Deelnemen aan excursies in Suriname

Ik heb deelgenomen aan diverse excursies, variërend in duur en arrangement. Moeilijk te vergelijken omdat het over verschillende dingen. Wat ik koos bewust voor was excursies met andere mensen. U reist samen met andere deelnemers en dat vind ik veel mooier en bovendien, dit is de goedkopere manier van reizen, omdat je deelt de kosten. Ik vond dit erg veel.

Hoogtepunten van mijn Suriname reis

Hoogtepunten voor mij waren Danpaati aan de Suriname Rivier, de fietstocht van Paramaribo naar Peperpot, Frederiksdorp, en Nickerie met de excursie op het Bigi Pan Lake. Als ik zou het opnieuw doen, ik zou zeker het boek een nacht op het meer. In Paramaribo, ik adviseer mensen om een kijkje te nemen in de Prinsessenstraat (tip van een van de gidsen). In deze straat vindt u een aantal mooie voorbeelden van de originele Surinaamse stijl van het gebouw. Bovendien, ook adviseer ik u een bezoek aan het Museum Saamaka in het dorp Pikin Slee. Dit is een optionele excursie naar Danpaati. Je gaat op een boottocht, bezoek aan de Marroon museum. Er zijn een paar mooie foto ‘ s en wat meer informatie gegeven over de cultuur van de Sarammacans.

  • Share :
Portfolio Gallery
Portfolio Gallery
Portfolio Gallery
Portfolio Gallery
Portfolio Gallery