Het team

Het team van Pejego Tours bestaat uit het management team en een groep van onze eigen gidsen. In het management team hebben zitting de oprichtster en de IT deskundige, allen geboren Surinamers. 

Tania van Velthuizen, Oprichtster van Pejego Tours
Manager en eigenaar van Pejego Tours. Ze studeerde Surinaams Recht. Ze kan uren praten over haar geliefde land Suriname. Ze houdt van reizen en haar favoriete zin is dan: ‘Kunnen we dit ook doen in Suriname?’ Surinamers zijn dol op eten en praten over eten, tijdens het eten! Tania ‘ s favoriete eten is ‘Moksi Alesi’ dit is een creools gerecht dat kan worden gekocht bij Restaurant ‘Gadri’. Dit restaurant is gelegen aan de achterzijde van het gebouw van de Nationale Vergadering, de Waterkant in Paramaribo. Maar natuurlijk die ’Moksi alesi ‘ uit haar moeders keuken is de beste!

Jerry Sewberath Misser, IT deskundige
Onze fotograaf en IT-man. Verantwoordelijk voor alle IT-gerelateerde zaken en verantwoordelijk voor de meeste van de foto ‘ s op onze website. Jerry ‘ s favoriete eten is een Indonesisch gerecht genaamd ‘Rundvlees Sate’ liefst van warung Rena, Blauwgrond in Paramaribo. Maar voor ‘Roti-doks’ mag je hem midden in de nacht wel wakker maken!

Onze gidsen 
Tijdens jouw vakantie met Pejego Tours zul je verschillende gidsen tegenkomen. Soms een gids van een resort zelf of onze eigen gidsen. Onze  gidsen zijn speciaal door ons geselecteerd en getraind. Onze gidsen zijn 100% lokaal en kennen minimaal 3 talen zoals Nederlands, Engels, Surinaams en soms ook een Hindi, Javaans of Saramakaans. Er is een ‘wildlife gids’ in onze groep die jouw een speciale ervaring geeft in het bos! Wij zorgen ervoor dat er gewerkt wordt volgens Europese normen,  gasten niet op tijd ophalen levert strafpunten! Maar wordt een gids met naam genoemd in een review levert dat de gids een extra zakcentje op! Onze gidsen zijn multi –inzetbaar van koken, auto besturen, boot besturen, auto repareren, rondleidingen geven in het bos tot het ophalen van klanten van de airport! Volgens hun werken ze niet… ze zijn hun hobby aan het uitoefenen…. namelijk klanten een levenservaring mee geven! 

James
Onze mascotte leeft op Babun Eiland in de buurt van Stone Island. Hij heeft nooit haast! Hij eet uit elke positie en zijn favoriete eten zijn sappige blaadjes.