Op vakantie in Suriname en ziek worden! Hoe dan?

Op vakantie in Suriname en ziek worden! Hoe dan?

Tijdens de vakantie van Rolf en Wendy in Suriname werd Rolf ziek. Zijn buik rommelde al een paar dagen maar je weet zelf hoe dat gaat…je denkt nou zal wel overgaan! Dus lekker niet! Ze vertrokken voor een meerdaagse trip naar Kabalebo, dat alleen per vliegtuig te bereiken is! Op gegeven moment werd het zo heftig dat Rolf avonden niet meer sliep van de pijn!

Zieker op Kabalebo resort!

Het management van Kabalebo regelde dat hij meteen na aankomst in Paramaribo een foto kon gaan maken van zijn buik. Dus Rolf en Wendy meteen door maar de foto kon pas in de middag, dus even terug naar het hotel en dan terug om 6 uur voor de foto. In de tussen tijd Tania (onze reis leidsters in Europa) op de hoogte gebracht van de situatie. En ja hoor foto gaf al aan waar wij aan dachten: Rolf had steentjes in zijn buik! Maar de foto alleen gaf geen oplossing! Nu nog naar de dokter die tabletten kan uitschrijven! en daar had het management van Kabalebo niet aan gedacht! Dus weer Tania bellen…. Die regelde dat wij met haar gids naar haar huisarts toe konden en ook meteen naar de apotheek! Wat een opluchting allemaal! Want een dokter vinden om 7 uur s’avonds is zelf in Nederland niet makkelijk!

Geen  pijn meer!

Rolf sliep voor het eerst naar dagen weer een beetje door! In principe wilde Rolf terug naar huis maar de reisverzekering zei het is niet levens bedreigend dus lekker de vakantie uitzitten! Zo werd onze vakantie in Suriname voortgezet en afgesloten op Bergendal resort! PS: een heerlijk relaxed resort midden in de jungle!

Dank!

Als dank voor Tania’s hulp regelde Wendy vanuit Suriname dat er een gepersonaliseerde doos  MERCI chocolade werd bezorgd voor Tania op kantoor in Nederland. Nou is dat niet lief? Beter dan een review zou ik zeggen!

Tania van Velthuizen is de eigenaar en manager van Pejego Tours. Ze is geboren en getogen in Suriname. Ze studeerde Surinaamse rechten en houdt van reizen. Voordat ze naar Europa ging, werkte ze bij het ministerie van Regionale Ontwikkeling, dus bezocht ze elk stukje Amazonewoud. In die tijd werd ze verliefd op alles wat het te bieden had, inclusief de indianen en de marrons, de fauna en flora. Ze schreef ook een boek over de landrechten van Inheemsen en de afstammelingen van de Marrons.